IKAALISTEN SEUDUN KENNELKERHO RY

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2020

Vuosi 2020 on kerhomme toiminnassa 68.  Hallitus  kokoontuu tarpeen mukaan käsittelemään asioita noin 3-8 kertaa vuoden aikana.  Kerho järjestää Koiranäyttelyn Jämi-Areenalla 28-29.3.2020 ryhmille 2 ja 7/8. Myös vuoden 2021 Koiranäyttelyä Vatulassa valmistellaan. Näyttely järjestetään 14.8.2021 ryhmille 5/6 ja 2/9.

Rally-tokon piirinmestaruuskoe järjestetään Koiralan koulutuskentällä 12.9.2020, tuomariksi on kutsuttu Maria Riski. Harmaahirvikoiraurosten SM-kilpailut järjestetään yhteistyössä Iskk ry:n ja satakunnan pystykorvakerhon kanssa.

Koulutuksia ja kokeita järjestetään entiseen tapaan.

Toivomme jäsenistön talkoilevan näyttelyssä, kokeissa ja tapahtumissa sankoin joukoin.

Koe-, kilpailu- ja koulutustoiminnasta vastaavat tässä kokouksessa valittavat jaokset, jotka ovat laatineet omat toimintasuunnitelmansa.

Kuuntelemme myös herkällä korvalla jäsenistöltä tulevia aloitteita ja ideoita

Kerhon toiminnasta ilmoitetaan tarkemmin kerhomme kerhon facebook-seinällä sekä kotisivuillamme www.iskk.fi   Edellä mainittuja kotisivuja ja fb-sivuja pyritään päivittämään jäsenistön tarpeiden mukaan.