Toko

Koulutusjaoksen alla toimivat seuraavat lajit aktiivisesti

toko, rally-toko, agility ja vepe sekä näyttelykoulutus tokon alla.

Kiitämme kouluttajia, kaikkia koulutuksiimme ja kokeisiimme osallistuneita koirakoita sekä Kennelkerhoa siitä, että meillä on asianmukaiset ja toimivat tilat sekä välineistö järjestää koulutuksia, kokeita ja harrastaa koiriemme kanssa niin Koiralan koulutustiloissa kuin veperannassa.  Jäsenistö harrasti runsaasti vuonna 2019 koiriensa kanssa eri lajeissa, suurin menestys kuitenkin oli Rally-tokon Piirinmestaruus, jonka pokkasivat Kennelkerholle Annika Salo, Mira Salonen ja Sanna Huhtasalo. Kerhon toinen joukkue sijoittui myös hienosti sijalle 5. Paljon Onnea Rally-tokojoukkueille!

Koulutusjaos (toko, rally-toko, agility ja vepe) järjestää erilaisia koulutuksia ja kokeista vuonna 2020 aktiivisesti jäsenistön tarpeen mukaan.

TOKO ELI TOTTELEVAISUUSKOULUTUS

TOIMINTASUUNNITELMA 2020

Koulutuksemme ovat tänä vuonne pyörähtäneet jo käyntiin penturingillä. Maanantaisin 4.5. alkaen järjestämme jälleen pentu- ja arkitottelevaisuuskoulutusta, johon ovat kaikki jäsenemme tervetulleita, ilman erillistä ilmoittautumista. Lisäksi tulossa on mm. näyttelykoulutuksia, alkeiskurssi, noudon alkeita, lapsi-koira ja pentukoulutus. Ulkopuolisia kouluttajia olemme pyytäneet myös kouluttamaan, tervetuloa! Tarkoituksena on järjestää myös muutama tokon iltakoe alkukesästä.

Tokotoimikunnan jäsenet 2020 ja Kouluttajat: Anu Luomahaara, Auli Saarinen, Heli Koistinen, Kristiina Puskala, Pauliina Savander, Sanna Huhtasalo ja Sari Riitaoja vastaava.

TOIMINTAKERTOMUS 2019

Tottelevaisuus-laji järjesti erilaisia kursseja keväästä syksyyn saakka Koiralassa. Vierailevana kouluttajana koulutuskentällämme kävi Katja Kiviaho. Virallisia tottelevaisuuskokeita järjestimme kolme. Tuomarina kokeissa toimi Juha Kurtti. Näyttelykoulutusta järjestettiin tarpeen mukaan kevään ja syksyn aikana. Tokokouluttajien kokouksia pidettiin kolme.

Tokotoimikuntaan kuuluivat Sari Riitaoja vastaava, Anu Luomahaara, Kristiina Puskala, Pauliina Savander ja Sanna Huhtasalo.