Rally toko

TOIMINTASUUNNITELMA 2018

Rally-tokossa pyritään pitämään 1-2 virallista koetta vuonna 2018.

Järjestetään pika-alkeet kokeineille harrastajille heti keväällä. Alkeiskurssi järjestetään kesä-elokuulla. Lisäksi järjestetään kohti VOI-MES-luokkia kurssi. Kokeenomaiset treenit pidetään kerran kuussa kesäkuun alusta alkaen. Lisäksi järjestetään koulutuksia jäsenistön tarpeiden mukaan.

TOIMINTAKERTOMUS 2017

Rally-tokotiimissa toimivat Miia Holmala, Minna Rantala, Annika Salo ja Sari Tuomivaara (rally-tokovastaava)

Ohjattuja rally-tokotreenejä järjestimme keskiviikkoisin touko-syyskuussa. Heinäkuu oli taukoa ohjatuista treeneistä. Rally-tokon alkeiskurssi järjestettiin kesä-elokuussa, siinäkin heinäkuu oli taukoa.

Viralliset rally-tokokokeet järjestimme 17.6.2017, tuomarina Pia Heikkinen. Kokeeseen osallistui 38 koirakkoa. Toiset viralliset kokeet järjestimme 27.8.2017, nämä olivat Satakunnan kennelpiirin ensimmäiset rally-tokon piirinmestaruuskokeet. Tuomarina toimi Hannele Pirttimaa ja kokeeseen osallistui 47 koirakkoa. Piirinmestaruuden voitti Emma Alve. Joukkuepiirinmestaruuden voitti järjestävät seura ISKK ry. Joukkueessa kilpailvat Maritta Koskinen (ALO ja VOI), Heli Koistinen (ALO), Tuula Jokipelto (ALO) ja Annika Salo (MES).

Seurastamme osallistui joukkue rally-tokon joukkuesuomenmestaruuskilpailuun Seinäjoella. Joukkueessa kilpailivat Maritta Koskinen (ALO), Sari Tuomivaara (VOI) ja Annika Salo (MES).

TOIMINTAKERTOMUS 2016

Rally-tokotiimissa toimivat Miia Holmala, Minna Rantala ja Sari Tuomivaara (rally-tokovastaava).

Sari Tuomivaara ja Minna Rantala suorittivat arkitottelevaisuuskurssin ja rally-tokon koulutusohjaajakurssin. Miia Holmala, Minna Rantala ja Sari Tuomivaara suorittivat rally-tokon koetoimitsijakurssin.

Touko-kesäkuussa järjestimme rally-tokon alkeis- ja jatkokurssit (1 kerta teoriaa ja 6 käytännön treenejä).

Elo-syyskuussa koulutukset pidettiin ne. teemaharjoituksina keskiviikkoiltaisin.

Päivi Nummi (Lemmikkipalvelu Koiranpäiviä) oli kouluttamassa koirakoitamme 22.6.2016.

6.7.2016 järjestimme epäviralliset rally-tokokokeet, joissa tuomarina toimi Päivi Nummi.

Viralliset rally-tokokokeet (iltakoe, ALO- ja AVO-luokat) järjestimme 17.8.2016, tuomarina toimi Krista Karhu. Kokeeseen osallistui 26 koirakkoa.

Syksyllä teimme Satakunnan kennelpiirille esityksen rally-tokon piirinmestaruuskilpailuiden säännöiksi, jotka hyväksyttiin ja ne astuvat voimaan vuonna 2017.

Seurastamme osallistui joukkue rally-tokon joukkuesuomenmestaruuskilpailuun Lahdessa 1.10.2016. Joukkueessa kilpailivat Kristiina Puskala ja Meeri (ALO), Maritta Koskinen ja Essi (ALO) ja Sari Tuomivaara ja Rane (VOI). Kaikki joukkueen koirakot saivat hyväksytyn tuloksen ja joukkueen sijoitus oli 20.

Koulutuskauden päättäjäisissä palkittiin jokaisesta lajista yksi aktiivinen treenaaja, rally-tokossa tämän palkinnon sai Raila Talus.

TOIMINTASUUNNITELMA 2016

Tarkoitus tarjota entistä laadukkaampia koulutuksia. Ohjaajistamme osa kouluttautuu Rally-tokon koulutusohjaajiksi ja rally-tokokoetoimitsijoiksi. Järjestämme kerhon toimesta RT koetoimitsijakurssin 12.3.2016 Ikaalisissa.

Talviajalla jäsenille koulutuksia parkkihallissa sovittuina päivinä.

Koulutuksia järjestetään Koiralassa kelien salliessa. Alkeis ja jatkokursseja on suunnitteilla, samoin teemakoulutuksia.

17.8 järjestetään iltakokeena Koiralassa ensimäistä kertaa virallinen Rally-Tokokisa Alo ja Avo luokille, johon tuomaroimaan tulee Krista Karhu Ylöjärveltä.

Vierailevia kouluttajia myös suunnitelmissa. Niistä tiedotetaan enemmän kunhan varmistuvat.

TOIMINTAKERTOMUS 2015

Rally-tokossa kouluttajina ovat kauden aikana toimineet Sari Tuomivaara, Leena Alasorvari, Annika Salo, Miia Holmala ja Pia Lahtinen.

Touko-kesäkuussa aloitettiin 6 kerran alkeiskurssilla, jonka viimeiselle kerralle saimme vierailevan ”tuomarin” Saara Nurmen.

Syksyllä oli toinen 6 kerran alkeiskurssi.

Kesän ja syksyn ajan on myös omatoimisesti käyty treenailemassa ahkerasti. Näistä treeneistä on tiedotettu seuran Rally-Tokon facebook ryhmässä, jossa onkin jo melkein 30 jäsentä.

Lokakuun SM-kisoihin Ylöjärvelle emme vielä saaneet joukkuetta kasaan. Virallisissa Rally-tokokokeissa kerhomme jäsenet ovat hienosti edustaneet kerhoamme kuluneena vuonna 2015 saavuttaen koulutustunnuksia ja sijoituksia.