Rally toko

Koulutusjaoksen alla toimivat seuraavat lajit aktiivisesti:

toko, rally-toko, agility ja vepe sekä näyttelykoulutus tokon alla.

Kiitämme kouluttajia, kaikkia koulutuksiimme ja kokeisiimme osallistuneita koirakoita sekä Kennelkerhoa siitä, että meillä on asianmukaiset ja toimivat tilat sekä välineistö järjestää koulutuksia, kokeita ja harrastaa koiriemme kanssa niin Koiralan koulutustiloissa kuin veperannassa.  Jäsenistö harrasti runsaasti vuonna 2019 koiriensa kanssa eri lajeissa, suurin menestys kuitenkin oli Rally-tokon Piirinmestaruus, jonka pokkasivat Kennelkerholle Annika Salo, Mira Salonen ja Sanna Huhtasalo. Kerhon toinen joukkue sijoittui myös hienosti sijalle 5. Paljon Onnea Rally-tokojoukkueille!

Koulutusjaos (toko, rally-toko, agility ja vepe) järjestää erilaisia koulutuksia ja kokeista vuonna 2020 aktiivisesti jäsenistön tarpeen mukaan.

TOIMINTASUUNNITELMA 2020

• Rally-tokon toimikunnan ja kouluttajat Annika Salo, Päivi Törmä ja Nina Thomasson
  • kausi alkaa 22.04.20 ja päättyy 23.09.20, keskiviikkoisin klo 18-20
  • osallistumme SM kilpailuihin Lietoon 29.08.20 mahdollisuuksien mukaan joukkueena ja/tai yksilöinä
  • järjestämme Satakunnan kennelpiirin Rally-tokon Piirinmestaruus kilpailit 12.09.20 Koiralassa, osallistumme mahdollisuuksien mukaan joukkueina ja /tai yksilöinä.

TOIMINTAKERTOMUS 2019

• 05. Treenikausi alkoi ja pidettiin jaoston kokous
  • kausi 22.05.-25.09.19 Koiralassa, joka keskiviikko (myös heinäkuu), klo 18-20.
  • käyntimääriä tuli yht. n.170
  • hankittiin uusien sääntöjen mukaiset rally-toko kyltit sekä Nordic kyltit
  • Suomen Rally-toko yhdistyksen valmennusrenkaan jäsenen Annika Salon koulutus pidettiin 03.08. (osallistujia 11 koirakkoa)
  • Rally-tokon SM kilpailuihin Kuopioon osallistui kaksi koirakkoa
  • Rally-tokon epäviralliset kilpailut pidettiin Koiralassa 14.09. (osallistujia 22 koirakkoa)
  • Rally-tokon Satakunnan Piirinmestaruus kilpailuihin Harjavallassa 21.09. osallistui kaksi joukkuetta, yhteensä 9 koirakkoa.
  • kauden päättäjäiset pidettiin 25.09. Piirinmestaruus joukkue kullan juhlistamiseksi kakkukahvia juoden.
  • Vuokrasimme hallin Koirakoutsilta 23.11. 3h yhteistreenejä varten, osallistujia 9 koirineen.
  • pyysimme palautetta kuluneesta kaudesta osallistujilta, saamamme palautteen avulla teemme ensi vuoden kaudesta vieläkin paremman.

Rally-toko toimikunnanjäsenet Annika Salo, Päivi Törmä, Tuula Jokipelto ja Sari Tuomivaara ovat toimineet kouluttajina.