Agility

TOIMINTASUUNNITELMA 2018

Kesällä koulutukset pyörivät kurssimuotoisena. Tarkoitus saada ainakin alkeiskurssi, jatkokurssi sekä ryhmä kisaaville koirakoille. Lisäksi suunnitteilla on lyhyempi pentuagilitykurssi loppukesälle. Tarkoitus on järjestää myös teemakoulutuksia sekä pyytää omalle kentälle vierailevia kouluttajia.

Kesän ajan pyörii ohjaamaton vapaavuoro samalla tavoin kuin edellisinä kesinä. Vapaavuorolle voivat osallistua kaikki agilityä harrastaneet ja vähintään agilityn alkeiskurssin käyneet kerhon jäsenet. Agilitytoimintaa on tarkoitus tuoda esiin erilaisissa tapahtumissa, joissa järjestetään agilitynäytöksiä ja kerrotaan kerhon agilitytoiminnasta.

TOIMINTAKERTOMUS 2017

Kouluttajina toimivat Miia Laitinen, Eija Mäkelä, Laura Pasanen, Leena Venho, Tiina Kivimäki, Sari Tuomivaara ja Tuula Jokipelto.

Kesän agilitykurssit alkoivat pyöriä toukokuun alussa Koiralassa. Ryhmiä oli kolme ja kurssit olivat kahdeksan kerran pituisia. Kesällä pidettiin myös yksittäisiä koulutuksia sekä loppukesästä pentuagilitykurssi.

Vierailevana kouluttajana kävi Silja Larmu. Kurssien ja koulutusten lisäksi koko kesän pyöri ohjaamaton vapaavuoro kerran viikossa.

TOIMINTAKERTOMUS 2016

Kouluttajina toimivat Miia Laitinen, Eija Mäkelä, Laura Pasanen, Leena Venho, Tiina Saarinen ja Tiina Kivimäki.

Keväällä huhtikuussa pyöri agilityn pohjataitokurssi joka oli tarkoitettu agilityn alkeiskurssille tähtääville.

Vierailevana kouluttajana kävi Silja Larmu.

TOIMINTASUUNNITELMA 2016

Edellisten vuosien tapaan yritetään saada keväällä alkamaan agilityn alkeiskurssille tähtäävä pohjataitokurssi jolla harjoitellaan agilityssä vaadittavia perustaitoja.

Kesällä koulutukset pyörivät kurssimuotoisena. Tarkoitus on saada ainakin alkeiskurssi ja jatkokurssi sekä ryhmä kisaaville koirakoille. Lisäksi on suunnitteilla lyhyempi pentuagilitykurssi. Tarkoitus on järjestää myös yhden kerran mittaisia teemakoulutuksia. Vierailevia kouluttajia on tarkoitus pyytää omalle kentälle useampia.

Kesän ajan pyörii ohjaamaton vapaavuoro samalla tavoin kuin edellisinä kesinä. Vapaavuorolle voi osallistua kaikki agilityä harrastaneet ja agilityn alkeiskurssin käyneet kerhon jäsenet.

Agilitytoimintaa on tarkoitus tuoda esiin erilaisissa tapahtumissa joissa järjestetään agilitynäytöksiä ja kerrotaan kerhon agilitytoiminnasta.

Talvelle kartoitetaan mahdollisuutta vuokrata jotain lähialueen halleista niin, että pystyttäisiin järjestämään koulutuksia pari kertaa kuukaudessa omien kouluttajien voimin. Talvelle on myös suunnitteilla yksittäisiä ulkopuolisten kouluttajien koulutuksia lähialueen halleissa.

TOIMINTAKERTOMUS 2015

Kouluttajina toimivat Miia Laitinen, Laura Pasanen, Eija Mäkelä, Leena Venho, Tiina Saarinen ja Satu Sippola.

Keväällä maalis-huhtikuussa pyöri agilityn pohjataitokurssi joka oli tarkoitettu agilityn alkeiskurssille tähtääville.

Kesän agilitykurssit alkoivat toukokuun alussa uudella kentällä Koiralassa. Ryhmiä oli kolme ja kurssit olivat kahdeksan kerran pituisia. Kesällä pyöri myös lyhyempi kontaktiestekurssi sekä loppukesästä pentuagilitykurssi. Lisäksi oli yhden kerran mittaisia teemakoulutuksia.

Kurssien, koulutusten yms. lisäksi koko kesän pyöri ohjaamaton vapaavuoro kerran viikossa.

Vierailevana kouluttajana oli Sari Tuomivaara joka piti kaksi koulutusta.

Koulutuskentän avajaisissa järjestettiin agilitynäytös.

Epävirallisia agilitykisoja järjestettiin kahdet joissa oli runsaasti osanottajia.