Agility

Koulutusjaoksen alla toimivat seuraavat lajit aktiivisesti:

Toko, rally-toko, agility ja vepe sekä näyttelykoulutus tokon alla.

Kiitämme kouluttajia, kaikkia koulutuksiimme ja kokeisiimme osallistuneita koirakoita sekä Kennelkerhoa siitä, että meillä on asianmukaiset ja toimivat tilat sekä välineistö järjestää koulutuksia, kokeita ja harrastaa koiriemme kanssa niin Koiralan koulutustiloissa kuin veperannassa.  Jäsenistö harrasti runsaasti vuonna 2019 koiriensa kanssa eri lajeissa, suurin menestys kuitenkin oli Rally-tokon Piirinmestaruus, jonka pokkasivat Kennelkerholle Annika Salo, Mira Salonen ja Sanna Huhtasalo. Kerhon toinen joukkue sijoittui myös hienosti sijalle 5. Paljon Onnea Rally-tokojoukkueille!

Koulutusjaos (toko, rally-toko, agility ja vepe) järjestää erilaisia koulutuksia ja kokeista vuonna 2020 aktiivisesti jäsenistön tarpeen mukaan.

TOIMINTASUUNNITELMA 2020

Kesällä koulutukset pyörivät kurssimuotoisena. Lisäksi suunnitteilla on lyhyempi pentuagilitykurssi loppukesälle. Tarkoitus on järjestää myös teemakoulutuksia sekä pyytää omalle kentälle vierailevia kouluttajia.

Kesän ajan pyörii ohjaamaton vapaavuoro samalla tavoin kuin edellisinä kesinä. Vapaavuorolle voivat osallistua kaikki agilityä harrastaneet ja vähintään agilityn alkeiskurssin käyneet kerhon jäsenet.

Agilitytoimikunnan jäsenet ja kouluttajat  ovat Miia Laitinen vastaava, Leena Venho, Tiina Kivimäki ja Maija Harakka.

TOIMINTAKERTOMUS 2019

Kouluttajina toimivat Miia Laitinen, Leena Venho, Tiina Kivimäki sekä Maija Harakka.

Kesän agilitykoulutukset alkoivat pyöriä toukokuussa Koiralassa. Kesällä oli kurssimuotoisten koulutusten lisäksi erilaisia teemakoulutuksia eri aiheista.

Kurssien ja teemakoulutusten lisäksi koko kesän pyöri ohjaamaton vapaavuoro kerran viikossa.