IKAALISTEN SEUDUN KENNELKERHO RY

TOIMINTAKERTOMUS 2020

Kerhomme 68. toimintavuosi kului hieman erilaisissa merkeissä, koronan vuoksi jouduimme  peruuttamaan  Koiranäyttelymme Jämi-Areenalla ja vepekokeita emme päässeet järjestämään lainkaan. Osa muustakin koetoiminnasta oli stopissa. Koronasta huolimatta Rally-tokon piirinmestaruuskoe sekä SHHJ:n ja SPK:n kanssa järjestetty harmaahirvikoirien  SM-koe Jämillä päästiin järjestämään. Rally-tokossa osallistui Piirinmestaruuskokeeseen kolme kerhon joukkuetta ja sijoitukset olivat 2., 4. ja 5. Rally-tokon SM:iin kerhostamme osallistui joukkue sijoittuen siellä 18/35.  Koiralalaan rakennettiin kotalaavu ja laajensimme parkkipaikkaa sekä vesijohtoasiaa saatiin eteenpäin.

Hallituksen kokoonpano oli seuraava:

Tomi Heikkilä pj,  Sari Riitaoja varapj, Kristiina Puskala sihteeri.

Varsinaiset jäsenet:  Tanja Rinnetmäki, Ari Keskinen, Anu Luomahaara ja Matti Tapiainen.

Varajäseninä: Jorma Peltomäki ja Pauliina Savander. Jäsensihteerinä ja rahastonhoitajana toimi Satu Hirvelä.

Hallitus kokoontui 5 kertaa vuoden aikana. Yhdistyksen varsinainen Vuosikokous järjestettiin Särkipirtillä Riitialassa 8.3.2020.  Vuosikokokouksen yhteydessä palkittiin edellisenä vuonna ansioituneet jäsenet.

Yhdistyksen jäsenmäärä oli 473 vuoden lopussa. Jäsentiedote ilmestyi helmikuussa.

Kiitämme jälleen kerran aktiivisia kerhon jäseniä sekä alueen metsästysseuroja, jotka ovat mahdollistaneet kennelharrastuksemme antamalla käyttöön maastoja ja majoja kerhon koetoimintaan.

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2021

Vuosi 2021 on kerhomme toiminnassa 69.  Hallitus  kokoontuu tarpeen mukaan käsittelemään asioita noin 3-8 kertaa vuoden aikana.  Kerho järjestää Koiranäyttelyn Vatulan ampumaurheilukeskuksessa la 14.8.2021  ryhmille 5/6 ja 2/9  Myös vuoden 2022  Koiranäyttely Jämi-Areenalla 26.2.2022 ryhmille 5/6 ja 8 sekä 27.2.2022 ryhmille 2 ja ¾  valmistelut ovat täydessä vauhdissa.

Koulutuksia ja kokeita järjestetään entiseen tapaan.

Koiralaan rakennetaan kevään kuluessa vesijohto. Kaivo rakennetaan yhteistyössä Etelä-Ikaalisten Metsästysseuran kanssa.

Toivomme jäsenistön talkoilevan näyttelyssä, kokeissa ja tapahtumissa sankoin joukoin.

Koe-, kilpailu- ja koulutustoiminnasta vastaavat tässä kokouksessa valittavat jaokset, jotka ovat laatineet omat toimintasuunnitelmansa.

Kuuntelemme myös herkällä korvalla jäsenistöltä tulevia aloitteita ja ideoita

Kerhon toiminnasta ilmoitetaan tarkemmin kerhomme kerhon facebook-seinällä sekä kotisivuillamme www.iskk.fi   Edellä mainittuja kotisivuja ja fb-sivuja pyritään päivittämään jäsenistön tarpeiden mukaan.