Koulutukset (Vepe)

Kesälle 2022 suunnittelilla sovekurssi, lisätietoja tulossa viimeistään toukokuun alussa. Sit voi laittaa että pentusouteluita 1-2 kertaa kuussa kesällä.

Harjoitusryhmät ovat tällä hetkellä täynnä. Lisätietoja vepe.iskk (at)gmail.com

Kiinnostaako vepe (vesipelastus)?

Tulevana kesänä järjestämme SOVE-kurssin aloitteleville vepeilijöille. Kurssille pääsyvaatimuksena on, että koira osaa uida ja on sosiaalinen vieraita ihmisiä kohtaan sekä, että se on sen kokoinen, että pystyy vetämään esim venettä perässään. Kurssista tulee infoa viimeistään toukokuun alussa (hinta, kesto, pvm jne.)

Kesällä tulossa on myös Pentusoutelua 1-2 kertaa kuukaudessa. Pentusoutelussa pentu totutetaan mm. istumaan veneessä, hyppäämään veneestä, kuljettamaan köyttä jne. Pennun uimataitoon emme ehdi paneutua, joten toive on, että pentua edes kiinnostaa vesi ja sitä myöden uiminen. Pentusouteluun voi osallistua pentu, jolla on ensimmäinen rokotus annettuna. Pentusouteluun osallistuvat ohjaajat auttavat veneen kannossa rantaan sekä osallistuvat mm. soutamiseen ja muuhun rannalla tarvittavaan auttamiseen. Souteluista tulee ilmoittautuminen noin viikkoa ennen tapahtumaa kerhon facebook seinälle ja mukaan mahtuu 4 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Soutelun hinta on 5€/kerta/pentu. Soutelu kestää max 1-1,5h.

 

Vepessä ohjaajalta toivotaan huumorintajua, vepe on nimittäin laji, missä kastuu sekä koira, että ohjaaja. Lisäksi ohjaajan on oltava valmis tarttumaan esim. airoihin ym. ja auttamaan muita treenitilanteissa. Vepessä ei voi astua valmiiseen katettuun pöytään ja lähteä kotiin kun oma koira on treenattu.

ISKK © 2016 Sivusto: IT-parkki