Ajokoirat

 

 AJOKOIRAJAOKSEN TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2016

Ajokira

 

Alkaneen toimintavuoden ensimmäiset kokeet järjestettiin jo 28.2.

Tämän vuosikokouksen jälkeen on aika laatia tulevan syksyn ja talven koekalenteri. Tulemme järjestämään ehkä kahdet jänis- ja kahdet ketunajokokeet, ajankohdat lyömme lukkoon myöhemmin.

Toivottavasti tuomarikuntamme osallistuvat aktiivisesti palkintotuomareiden perus- ja jatkokoulutuksiin. Jotta kokeisiin löytyy riittävästi ryhmätuomarikelpoisia tuomareita.

Myös muuhun yleiseen kerhon toimintaan osallistumme taas sankoin joukoin.

Toivotamme kerhomme ajokoiraharrastajille menestystä alkaneen kauden koe- ja näyttely mittelöihin!

 

Ajokoirajaos !

 

           AJOKOIRAJAOKSEN TOIMINTAKERTOMUS 2015

Ajokjaos1

 

Ajokoiraharrastus alueellamme on ehkä hieman noususuunnassa monen uneliaan vuoden jälkeen. Tämä ei vielä näkynyt järjestämissämme normikokeissa. Mutta toiminta on muuten hieman vilkastumaan päin.

Lisääntyvän kiinnostuksen yksi syy on varmasti lisääntyneet jäniskannat, moni onkin laittanut harkintaan jänispiiskan hankinnan.

Kettu- ja jäniskoirille järjestimme kahdet kokeet, joulun aikaan oli tarkoitus järjestää molempien lajien ns. kahden viikon koe, valitettavasti kumpaankaan kokeeseen ei ollut osanottajia. Kelit ja riistakannat olisi suosineet koetta.

Tammikuulla oli normaalit yksipäiväiset kokeet jälleen molemmille lajeille, mutta jäniskokeeseen ei ilmoittautuneita ollut nytkään, sitä vastoin ketunajokokeeseen halukkuutta oli. Koe kuitenkin jouduttiin siirtämään helmikuun viimeiselle sunnuntaille, leikkaavan hangen vuoksi. Siirrettyyn kokeeseen osallistui neljä koiraa, joista kaksi ajoi ykkös tuloksen.

Muuten jaoksemme harrastajat ovat aktiivisesti osallistuneet myös yleisiin kerhon toimintoihin, Koiralan rakennusprojektiin, sekä näyttelyiden järjestelytehtäviin, ym.

 

Jaoksen kokoonpano kaudella 2015 oli seuraava:                 Jorma Peltomäki pj

Ari Keskinen

Pentti Honkaluoma

Timo Pölkkynen

 

Jorma Peltomäki

 

ISKK © 2016 Sivusto: IT-parkki