Koulutukset (Toko)

Penturingit 3x talvella 2020

tiistaisin 4.2, 3.3., 7.4. klo 18.00 säätilanteen salliessa Koiralan koulutuskentällä (seuraa tätä sivua, paikka ilmoitetaan täällä paria päivää ennen ko. tapahtumaa)

Rinki on tarkoitettu alle 1v. pentukoirille. Ringissä harjoitellaan sosiaalistamista, toisen koiran kohtaamisia ja totutellaan pentuja siihen, että vieras ihminen voi kosketella ja katsoa esim hampaita. Rinki kestää max 30min ja pakkasrajoitus on -10 astetta.

Rinkiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua, riittää kun saavut ajoissa paikalle. Hinta 5€/koira, voit käyttää myös harrastepassia.
Kouluttajat: Kristiina Puskala ja Heli Koistinen

Pennuilla tulee olla ensimmäinen rokotus annettuna.

Tervetuloa!

TULOSSA: Katja Kiviahon tokokoulutus lauantaina 9.5.2020 klo 10.00 – 17.00

Katja kilpailee bordercollie Eiccan kanssa MM-tasolla tokossa. Pari kuuluu Suomen tokon Valmennusrenkaaseen. Nyt sinulla on loistava tilaisuus päästä tämän huippukoutsin valmennukseen.

Koulutus sopii kaikentasoisille koirakoille koiran koulutustasoon, karvan pituuteen ja ikään katsomatta.

Koulutukseen otetaan mukaan 12 koirakkoa. Jokaisella koirakolla on treeniaikaa 30min. Halutessaan treeniajan voi puolittaa 15+15min. Koulutuspäivässä on aamu- ja iltapäiväryhmät.

Koulutuksen hinta Iskk ry:n jäsenille on 35€/koira ja ei jäsenille 55€/koira. Kuunteluoppilaat 10€/hlö. Kahviraha 5€/hlö on vapaaehtoinen, siihen kuuluu suolaista ja makeaa herkkua kera kahvin/teen koko päivän, maksetaan paikan päällä. Koulutusmaksusta saat maksuohjeet, kunhan ilmoittautuminen on tullut perille.

Ilmoittautumiset 25.4. mennessä sähköpostitse os. sihteeri.iskk(att)luukku.com (ota sulut pois ja laita @-tilalle)
Kerro ilmoittautumisessa lyhyesti:
-koiran koulutustaso ja ikä (mahdollinen koeluokka tokossa)
-haluatko aamu- vai iltapäiväryhmään (jos sillä on jotain merkitystä)
-oletko jäsen
-jos sinulla on jotain erityistä ongelmaa tmv. jonka haluat Katjan tietävän jo ennalta.

Tervetuloa!

 

 

 

ISKK © 2016 Sivusto: IT-parkki