Koulutukset (Agility)

AGILITYN VAPAAVUORO alkaa pyöriä 3.7. alkaen tiistaisin klo 18.00, vapaavuorot jatkuvat niin pitkälle syksyyn kuin säät sallivat.

Vapaavuoron hinta kaudelta 2018 on 20€ niiltä kerhon jäseniltä jotka ovat osallistuneet jollekin kesän 2018 agilitykurssille. Muilta kerhon jäseniltä hinta on 40€. Vapaavuoro on ohjaajakohtainen eli jokainen saa treenata niin monella koiralla kuin haluaa. Vapaavuorolle osallistuvan tulee olla kerhon jäsen. Vapaavuoro maksetaan kerhon tilille FI55 5070 0420 0750 65, viitenumero 4006. Vapaavuoro tulee olla maksettuna ennen kuin tulee vapaavuorolle ensimmäisen kerran. HUOM! Kuitti tulee toimittaa sähköpostilla iskk.agility@gmail.com tai yksityisviestillä minulle! Ei siis riitä, että kuitin ottaa mukaan vaan se pitää olla toimitettuna etukäteen.

Kaikki saapuvat paikalle klo 18 jolloin rakennetaan porukalla rata, kaikki osallistuvat myös radan purkamiseen eli kukaan ei poistu paikalta ennen kuin esteet ovat takaisin kopissa.

Vapaavuorolle osallistumisen edellytyksenä on, että on käynyt vähintäänkin agilityn alkeiskurssin.

Vapaavuorolla jokainen treenaa omalla vastuullaan.

Vapaavuorolla ei ole ohjausta. Paikalla on joka kerta osaava henkilö jolta voi tarvittaessa pyytä apua ja kysyä neuvoja jos joku asia on epäselvä.

HUOM! Vapaavuorolle tulostaan pitää ilmoittaa viimeistään vuorokautta aiemmin täällä facebook-ryhmässä tai sähköpostilla iskk.agility@gmail.com. Ovet tullaan avaamaan vain jos vapaavuorolle on ilmoittautuneita.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ISKK © 2016 Sivusto: IT-parkki