Ajankohtaista

TULEVIA TAPAHTUMIA

MEJÄ-KOE, AVO, VOI 2019

MEJÄ ALKEIS JA JATKOKURSSIT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JÄSENKIRJE (jaetaan postitse helmikuun-maaliskuun vaihteessa)

Hyvää kuluvaa vuotta 2019 kaikille jäsenillemme!

Kerhomme 66. toimintavuosi kului koiramaisten harrastusten parissa. Kerhon järjestämä Koiranäyttely Jämi-Areenalla kokosi taas yhteen koiranäyttelyharrastajia ja järjestimme virallisia kokeita monella harrastuslajisaralla.

Tänä vuonna pidämme välivuoden Koiranäyttelyn järjestämisessä, keräten talkoiluvoimia vuoden 2020 kaksipäiväiselle näyttelylle Jämi-Areenalla 28-29.3.2020. Laittakaa päivämäärä ylös, tällöin tarvitaan taas kaikkien talkoopanosta! Tehdään tästä taas ikimuistoinen päivä!

Vuosikokouksessa su 24.3.2019 jaamme perinteisesti kiertopalkinnot vuoden 2018 parhaille koirille ohjaajineen. Huom! MUISTA PALAUTTAA HALLUSSASI OLEVA KIERTOPALKINTO joko Kristiinalle (p.050-5541189) tai Arille (p. 0400 639080) tai suoraan Vuosikokoukseen (ilmoitathan tästä jommalle kummalle).

Ohessa seuraa myös kerhon tämän vuoden jäsenmaksutilisiirto, jäsenmaksu on vuonna 2019 10€/hlö. Mikäli sinulta on edelliseltä vuodelta jäsenmaksu maksamatta, on ohessa myös erääntynyt jäsenmaksulasku. Jotta voit hakea kiertopalkintoja, tulee olla maksettuna KAKSI PERÄTTÄISTÄ (2017 ja 2018) jäsenmaksua. Jäsenyys tarkistetaan kaikilta hakijoilta!

Mikäli et halua jatkaa jäsenenämme tai jäsenkirjeessäsi on osoite- tai muissa tiedoissa epäselvää, otathan yhteyttä jäsensihteeri Satu Hirvelään os.jasensihteeri.iskk@gmail.com tai puh. 044-0682323. Mikäli sinulla on kahden vuoden jäsenmaksut maksamatta, poistut automaattisesti jäsenrekisteristä.

Terveisin Ikaalisten Seudun Kennelkerho ry:n hallitus
Kerhon nettisivut osoitteessa www.iskk.fi. Löydymme myös facebookista!

KIERTOPALKINTOJEN HAKUOHJEET

VUOSIKOKOUKSESSA JAETTAVAT KIERTOPALKINNOT

Kiertopalkinto parhaalle NÄYTTEYKOIRALLE
Kiertopalkinnot parhaalle HIRVIKOIRALLE, HIRVIKOIRANARTULLE JA HIRVIKOIRATULOKKAALLE
Kiertopalkinto parhaalle AJOKOIRALLE
Kiertopalkinto parhaalle AJAVALLE KETTUKOIRALLE
Kiertopalkinto parhaalle MATALAJALKAISELLE AJOKOIRALLE
Kiertopalkinto parhaalle KAER-koiralle
Kiertopalkinto parhaalle MEJÄ-koiralle
Kiertopalkinto parhaalle NOME-koiralle
Kiertopalkinto parhaalle HAUKKUVALLE LINTUKOIRALLE
Kiertopalkinto parhaalle AGILITY-koiralle
Kiertopalkinto parhaalle TOKO-koiralle
Kiertopalkinto parhaalle TOKOTULOKKAALLE
Kiertopalkinto parhaalle RALLY-TOKOKOIRALLE
Kiertopalkinto parhaalle VEPE-KOIRALLE
Kiertopalkinto parhaalle VEPE-TULOKKAALLE
Kiertopalkinto aktiivijäsenelle (toimintapäiväpalkinto)
Kiertopalkinto VUODEN KENNELHENKILÖ (hallitus valitsee tämän henkilön)
Vuoden 2017 SM-KÄYNNIT
HUOM!
KIERROSSA OLEVAT POKAALIT MUUTTUVAT PAPERISIKSI KUNNIAKIRJOIKSI KATKETTUAAN.
(tarkoittaa sitä, että kun palkinto on ollut 3x hallussa samalla jäsenellä, palkinto jää tälle ja jatkossa palkinto korvataan paperisella kunniakirjalla) Poikkeuksena SM-koekäynnit, joista jaetaan edelleen puinen muistolaatta ja mahdolliset lahjoitukset kiertopalkinnoksi.
Huom! Huom! Huom!
VALIONARVON SAANEET KOIRAT VUONNA 2018! Valionarvoista ei jaeta enää paperisia kunniakirjoja vaan ne siirtyvät sähköiseen muotoon nettisivuillemme! Ilmoita koiran omistajan nimi, koiran rotu, virallinen nimi ja valionarvo, jonka koira on vuonna 2018 saanut sekä mikäli haluat kuvan koirasta julkaistavan SÄHKÖPOSTINA osoitteeseen helikoo@yahoo.com
Vain tähän osoitteeseen ilmoitetut koirat julkaistaan sellaisessa muodossa kuin omistaja ne on ilmoittanut.

HAKUOHJEET:
1. Ilmoita koiran virallinen nimi sekä rekisteritunnus. Kopioi koiran tulokset koiranetistä os. http://jalostus.kennelliitto.fi
Mikäli tulos ei jostain syystä näy koiranetissä, ota kopio kilpailukirjasta tai muusta dokumentista, jonka olet mahdollisesti saanut kokeesta.
2. huom! tärkeää, että muistat mainita laji/lajit , josta haet kiertopalkintoa. Voit halutessasi laskea pisteet itse, tarkistamme ne kyllä. Kiertopalkintojen säännöt löytyvät os www.iskk.fi ja sieltä valitse ”toiminta” ja halutun lajin alta ”Yhdistyksen kiertopalkintosäännöt”.
Hakiessasi TOIMINTAPÄIVÄPALKINTOA, listaa toimintapäiväsi vuodelta 2018 (pvm, paikka, koelaji, tehtävä kokeessa)
3. Muista mainita omistajan nimi/nimet. Ota huomioon, että palkintoja hakevien koirien omistajan/omistajien tulee olla henkilökohtaisesti kennelkerhon jäseniä vähintään kahden viimeisen vuoden ajan (jäsenmaksut maksettuna vuosilta 2017 ja 2018, asia tarkistetaan jäsenrekisteristä ja niiden tuloksia ei oteta huomioon, keillä jäsenmaksut ovat hoitamatta) Tämä sääntö koskee myös kerhon mestaruuskokeiden arvokkaista palkinnoista kilpailevia.
4. Kerhon toimintavuosi on 1.1. – 31.12., joten tulokset ja toimintapäivät tulee ilmoittaa tältä aikaväliltä.
5. Lähetä tulokset 12.3.2019 mennessä sähköpostilla sihteeri.iskk@luukku.com
VAIN MÄÄRÄAIKAAN SAAPUNEET TULOKSET OTETAAN HUOMIOON!
lisätietoja sihteeri.iskk@luukku.com

HUOM!
KOKOUKSEEN PALAUTETTAVAT KIERTOPALKINNOT KAIVERTAA KELLOLIIKE HAKKARAINEN IKAALISISSA KENNELKERHON LASKUUN, MUUALLA KAIVERRETUT MAKSAA KAIVERRUTTAJA ITSE!

ISKK © 2016 Sivusto: IT-parkki